Politika privatnosti

Ko smo mi

Adresa naše web-stranice je: https://sepetka.rs

Umetnuti sadržaj sa drugih web-sajtova

Članci na ovom web-sajtu mogu da sadrže umetnuti sadržaji (npr. video snimci, slike, članci itd.). Umetnuti sadržaj sa drugih web-sajtova se ponaša se na isti način kao da je posetilac posetio te web-sajtove.

Postoji mogućnost da ovi web-sajtovi prikupljaju podatke o Vama, koriste kolačiće, ugrađuju dodatno praćenje treće strane i prate Vašu interakciju sa ugrađenim sadržajem, uključujući praćenje Vaše interakcije sa umetnutim sadržajem ako posedujete nalog i prijavljeni ste na taj web-sajt.

Izjava o privatnosti

Zaštita privatnosti pojedinaca na internetu od ključnog je značaja za budućnost poslovanja preko interneta i prelazak na privredne aktivnosti koje se u potpunosti odvijaju preko interneta. Kreirali smo ovu Izjavu o privatnosti kao potvrdu naše izuzetne posvećenosti pravu pojedinaca na zaštitu podataka i privatnost. Ova Izjava o privatnosti navodi našu praksu prilikom obrade informacija koje se mogu koristiti za direktno ili indirektno identifikovanje pojedinca („Lični podaci“).

Uslovi korišćenja

Sadržaj web-sajta predstavlja zaštićeno autorsko pravo koje pripada web-sajta Sepetka ili je u vlasništvu trećih lica koje su prenele pravo korišćenja istih. Sepetk pripadaju autorska prava u oblastima: uređivanja, izbora i usklađivanja sadržaja. Zaštitni znakovi, logo znakovi, imena pojedinaca i druga slična intelektualna svojin je u posedu Sepetke ili u vlasništvu trećih lica.

Autorska prava

Web-sajt štiti privatnost korisnika u skladu sa važećom Zakonskom regulativom i sopstvenim mogućnostima. Web-sajt polaže autorska prava na sve svoje sadržaje (autorske tekstove, istraživanja, vesti, multimedijalne sadržaje, baze podataka i programski kod).

Ukoliko drugi mediji prenose sadržaj objavljen na web-sajtu Sepetke, u obavezi su da nedvosmisleno i na vidnom mestu označe Sepetku kao izvor sadržaja. Ako se sadržaj sa portala prenosi na drugi digitalni medij, taj sadržaj se mora referisati na tačnu web adresu (link) na portalu.

Prijava na promotivne sadržaje

Prijavom na Newsletter se automatski prijavljujete na mailing listu za promotivne sadržaje. Možete se odjaviti na dnu svake promotivne email poruke koju dobijete od našeg tima.